26 aprile 2013

Buona Pasqua! Καλό Πάσχα!



Οι κρέπες της Χριστιάνας

Συνταγή για σίγουρη επιτυχία από την καλή μας φίλη Χριστιάνα Χρίστου.
  • 1 αυγό
  • αλεύρι (φαρίνα)
  • γάλα
  • λίγο λάδι
  • λίγο αλάτι

- Χτυπάμε καλά το αυγό και προσθέτουμε γάλα και αλεύρι εναλλάξ μέχρι τα υλικά να γίνουν χυλός.

- Προσθέτουμε λίγο λάδι και λίγο αλάτι.

- Σε ένα αντικολλητικό τηγανάκι ετοιμάζουμε τις κρέπες με τον 'παραδοσιακό' τρόπο.

- Τρώγονται και αλμυρές και γλυκές.