23 gennaio 2012

Καληνύφτα

Κύπρος : Καληνύφτα
ethal.com.cy


Η Θεατρική Ομάδα Πηγή θα παρουσιάζει κάθε Πέμπτη στις 9:00μ.μ (μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου) στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ τη μουσικοχορευτική παράσταση «Καληνύφτα» σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, μουσική επιμέλεια και διδασκαλία του Γιώργου Κολιά, χορογραφίες της Χλόης Μελίδου και φωτισμούς του Βασίλη Πετεινάρη.

Βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Γιάννης Ιωάννου και βοηθός παραγωγής η Χριστίνα Κούταλη.
Στην παράσταση θα παίζουν οι Kριστιάνα Γεωργίου, Χλόη Μελίδου, Φανή Σωκράτους, Πέννυ Φοινίρη, Μαρίνα Βρόντη και Γιάννης Ιωάννου. Μουσική ζωντανά θα παίζουν οι Γιώργος Κολιάς (κιθάρα) και Ελίνα Αλεξάνδρου (πιάνο). To εικαστικό της αφίσας είναι του Ελευθέριου Κακαθύμη. 

Πέντε γυναίκες συναντιούνται σ΄ένα μπαρ στην Καληνύφτα όπου τα τελευταία χρόνια εργάζονται. Σ΄ αυτό το μπαρ οι γυναίκες βρήκαν καταφύγιο αφού η κάθε μία εγκατέλειψε τη χώρα της. Τις ενώνει ένα μυστικό, το οποίο όταν αποκαλυφθεί όλα θα ανατραπούν. Το γεγονός ότι η κάθε μία προέρχεται από διαφορετική χώρα, μας ταξιδεύει μέσα από τη μουσική και το χορό στην Ελλάδα, στη Γαλλία, στα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας, στην Αμερική και στη Βραζιλία.


Τηλέφωνα κρατήσεων: 96-782353 – 25-877827

Είσοδος: €15