14 dicembre 2018

9ο Εργαστήρι Αγάπης του Άγιου Βασίλη

Nessun testo alternativo automatico disponibile.
από την Χριστίνα Κοντεμενιώτου

9ο "Εργαστήρι Αγάπης του Άι Βασίλη
15 και 16 Δεκεμβρίου 2018
Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού

Και φέτος τα Χριστούγεννα είναι Funraising! Και φέτος προσφέρουμε διασκεδάζοντας και χαρίζουμε πολλά παιδικά χαμόγελα μέσα από τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Για 9η συνεχόμενη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising δίνει το δικό του χριστουγεννιάτικο παλμό μέσα από το "Εργαστήρι Αγάπης του Άι Βασιλη" στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018.

Από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές χριστουγεννιάτικες δημιουργικές στιγμές. Να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και με καθοδήγηση από τις νεράιδες να φτιάξουν περίτεχνα στολίδια και λιχουδιές. Να στολίσουν ξύλινα δεντράκια και τσόχινα απίθανα στολίδια. Να μεταμορφώσουν τα κουκουνάρια σε υπέροχες φιγούρες και να γνωριστούν με πολλά, πολλά, άλλα υλικά. Τι κι αν έχετε ήδη αρκετά πήλινα δοχεία φτιαγμένα στον τροχό, μην τους το στερήσετε... το λατρεύουν. Κι αν πάλι δεν έχετε, μην το χάσετε, είναι μοναδικό! Όσο για τα μικρά τους προσωπάκια, φρόντισαν και γι' αυτό οι νεράιδες που θα τα στολίσουν με τις πιο φανταστικές ζωγραφιές. 

Όλοι θα είναι εκεί. Ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά, οι νεράιδες αλλά και μικροί καλλιτέχνες που θα μας χαρίσουν όμορφες στιγμές με τα τραγούδια τους, τις χορευτικές και τις υποκριτικές τους ικανότητες. Όλοι δουλεύουν για το εργαστήρι του Άι Βασίλη. Οι νοικοκυρές νεράιδες φτιάχνουν υπέροχες γλυκές λιχουδιές ενώ άλλες ετοιμάζουν πυρετωδώς τις χριστουγεννιάτικες τους δημιουργίες. Όλοι, για να φτιάξουν μια μαγική ατμόσφαιρα για τα παιδιά μας που θα τους μείνει αξέχαστη.  

Το δικαίωμα συμμετοχής για όλες τις δραστηριότητες ανέρχεται στα €15 ανά παιδί ενώ υπάρχουν ειδικές τιμές για αδέλφια. Η γενική είσοδος στο Πολιτιστικό Κέντρο είναι δωρεάν. 
Σας προσκαλούμε και σας καλούμε να υποστηρίξετε το Σύνδεσμο με την παρουσία σας στο Εργαστήρι του Άι Βασίλη που είναι η κύρια πηγή των εσόδων μας. Ο Σύνδεσμος στηρίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου 200 περίπου άπορες οικογένειες με παιδιά, με τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, ιδιαίτερα μαθήματα, ειδικούς δασκάλους και υποτροφίες σε υποσχόμενους φοιτητές που χρειάζονται όμως τη βοήθεια μας. 

Ελάτε μαζί μας σε αυτή τη γιορτή της αγάπης και προσφοράς! 

Διαχρονικός συνεργάτης μας σε αυτή την τεράστια κοινωνική προσπάθεια είναι η Τράπεζα Κύπρου και χορηγοί και υποστηρικτές είναι οι οργανισμοί Medochemie, FX Pro, ΑΗΚ, Deloitte, Harneys  Aristodemou Loizides Yiolitis LLC, IFSA Experts, ΧΜ, Mammoth Holdings Ltd, Prime Property Group, Εύρηκα, Limassol Marina, Tsirides Law, Ευρωγνώση, Patrikios Pavlou & Associates LLC, QBS, BSM Bernhard Schulte Shipmanagement, YTM, BDO, Grant Thornton, S.J. Vassiliades & Son Ltd, Phil. Andreou, Nicos Chr. Anastasiades & Partners, Pyrgou Vakis Law Firm, Baker Tilly, Super Nova Consulting, Path Property, Τ.Δ. Τεχνοδομική Κατασκευαστική Λτδ, Hive Management Services Ltd, Fresh Art, Παπαδόπουλος & Σχοινής Παραγωγές, La Gallerie, Νέο Φάληρο, Cy Mat, Green Architecture, Olympus Wineries.

Για το πλήρες καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Εργαστηρίου και άλλες πληροφορίες ακολουθείστε μας στη σελίδα https://www.facebook.com/FunraisingCharityCy

Nessun testo alternativo automatico disponibile.

Nessun testo alternativo automatico disponibile.