2 giugno 2018

Seminar Invitation

από την ΜJ Σταύρου
Με χαρά σας προσκαλούμε στο σεμινάριο με θέμα: Giving students a voice: Stress-free and Inspirational Learning for a more Effective European Classroom.

Στο σεμινάριο θα γίνει παρουσίαση των αποτελεσμάτων και των συμπερασμάτων του προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συμμετείχε το Σχολείο μας τα τελευταία δύο χρόνια.  Το πρόγραμμα αυτό διερεύνησε στρατηγικές διδασκαλίας και συμπεριφορές καθηγητών που, σύμφωνα με τους μαθητές, επηρεάζουν το άγχος και αυξάνουν το ενδιαφέρον τους στα μαθήματα των Θετικών Επιστημών και των Γλωσσών.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1000 μαθητές από πέντε χώρες της Ευρώπης, διασπαρμένες γεωγραφικά.  Το σεμινάριο προσφέρει εφικτές  πρακτικές εισηγήσεις, βασισμένες όχι στη θεωρία αλλά σε πραγματικά στοιχεία ενδελεχούς έρευνας. 

Το σεμινάριο αυτό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/6/2018, 9:00 – 11:00π.μ., στο Λύκειο Πολεμιδιών, στην Αγγλική γλώσσα, προσφέρεται σε εκπαιδευτικούς των Θετικών Επιστημών (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Τεχνολογία, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Βιολογία και των Γλωσσών).  Σ΄ αυτό θα παρευρίσκονται και εκπαιδευτικοί από την Ιταλία, Φινλανδία, Λιθουανία και Ισπανία.  Ομιλήτρια θα είναι η Δρ. Μιράντα Σταύρου.

Παρακαλώ να συμπληρωθεί η δήλωση συμμετοχής και να επιστραφεί στο τηλεομοιότυπο    25694145 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lyk-polemidia-lem@schools.ac.cy μέχρι την Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με έγκριση του Επαρχιακού Επιθεωρητή Λεμεσού κύριου Ιωάννη Ευθυμίου.