από την Χριστίνα Κοντεμενιώτου
Υλικά
-1 σάλτσα «El paso» (mild)
-γιαούρτι
-λεπτές πίτες (μεξικάνικες)
-κοτόπουλο φιλέτο (1 πακέτο)
-1 μαρούλι
-1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο (για το τσιγάρισμα)
Εκτέλεση
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομματάκια (κύβους 2-3 εκατοστά) και το τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο (1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο).
- Ρίχνουμε την σάλτσα και χαμηλώνουμε την φωτιά. Το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να «δέσει» η σάλτσα με το κοτόπουλο. Στη συνέχεια απομακρύνουμε το κοτόπουλο από τη φωτιά.
- Αλείφουμε μία-μία τις πίτες με γιαούρτι (όχι μέχρι την άκρη της πίτας), βάζουμε μαρούλι και τελευταίο το κοτόπουλο. Τις τυλίγουμε ρολό και είναι έτοιμες για σερβίρισμα.